Zorgvergoeding via gemeenten

Ben je als ouder klaar om met jezelf aan de slag te gaan?

Al meer dan vijf jaar werk ik samen met ouders die er klaar voor zijn om met zichzelf aan de slag te gaan. Ouders die begrijpen dat alleen aan het kind “sleutelen” vaak niet genoeg is en die na elk traject weer dankbaar zijn dat ze de stap hebben gezet. Het blijft voor mij, ook na 5 jaar, elke keer weer een kado om deze processen van dichtbij mee te mogen beleven.

Toen ik vijf jaar geleden begon mochten mensen zelf bepalen wat ze me gingen betalen voor de coachingstrajecten. Uiteindelijk ben ik na twee jaar overgestapt op een vast tarief per traject, máár deed ik voor mensen die niet genoeg financiële middelen hadden om mij te betalen aan ruilhandel. Zo heb ik bijvoorbeeld een prachtig opnameapparaatje, een prachtige grote plant, heel veel lekkernijen mogen ontvangen in dat jaar :)…. haha… Ondernemer zijn in de zorg…. tja, te lief? Niet commercieel genoeg? Maar toch tot op heden dankbaar dat ik dit zo heb aangeboden.

Maar goed, we zitten nu in 2018 en hoe gaat het dan nu met de betalingen?

Leuk nieuws: sinds 2017 is er een mogelijkheid dat de diensten die Pedagoog op Locatie levert vergoedt wordt via jouw gemeente. Je bent daarvoor een doorverwijsbrief nodig van je eigen huisarts, schoolarts van je kind of een doorverwijzing via GGD/Sociaal Team. Zodra deze brief er is kan je gebruik maken van de diensten van Pedagoog op Locatie.

Pedagoog op Locatie is namelijk aangesloten bij Samen Sterk Zorg. Samen Sterk Zorg heeft dezelfde visie over opvoeding, onderwijs en zorg als Pedagoog op Locatie. We vinden de gelijkheid belangrijk in de samenwerking tussen zorgklant en zorgverlener én we vinden het belangrijk dat de zorgklant vrij is om te kiezen met wie ze wil samenwerken. Dit zorgt er namelijk voor dat er een grotere kans is op een ‘klik’, waardoor de samenwerking succesvoller wordt.

Wil je graag een afspraak in plannen bij mij? Stuur dan een mail naar Annelies@pedagoogoplocatie.nl. We gaan voor een mooie samenwerking!

 

 Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres is puur voor verificatie, deze wordt niet getoond en niet voor andere doeleinden gebruikt.