Kindertolkconsult (moeder)

Het waren fijne gesprekken waarin ik verheldering heb gekregen en weer meer bewustwording van mijn eigen handelen tov mijn kinderen. Hierdoor heb ik weer ruimte gekregen om verder te gaan. Annelies is enthousiast en hartverwarmend in haar werk en staat voor wie ze is.  


ZZP-Starterspakket

Ik ben heel tevreden over het starters pakket en de werkwijze van Annelies. Annelies is enthousiast en kundig, ze weet je op een inspirerende manier te motiveren om dingen aan te pakken of te veranderen. Door haar enthousiasme en manier van werken word ik ook enthousiast.

Annelies heeft mijn vragen beantwoord of doorverwezen naar andere mensen in haar netwerk die mij verder kunnen helpen.
Daarnaast heb ik alle documenten ontvangen die je als (startende) ondernemer kan gebruiken. Hier ben ik heel blij mee, scheelt tijd&werk.

Ik heb het starters pakket bij bekende aangeraden en 1 van hun heeft het starterspakket nu ook afgenomen bij Annelies/POL.


Kindertolkconsult (vader)

Ik ging min of meer blanco naar de gesprekken. Mijn doel was om mijn vrouw beter te begrijpen en te volgen in haar proces. Al gaande kom je erachter dat ook aan jezelf zaken verbeterd/veranderd kunnen worden. Zoals zelf ook meer over gevoel spreken, zaken kunnen loslaten die op de achtergrond belangrijk lijken te zijn.

De gesprekken zijn nuttig. Ze zetten je aan het denken over jezelf en mijn geval ook over mijn partner. Daarnaast is ook de sfeer van openheid en vertrouwen goed.


Kindertolkconsult (moeder)

Ik heb de consulten als erg prettig ervaren. Ik ben bewuster van mezelf geworden en daardoor ga ik ook bewuster met de kinderen om. Het is waardevol voor jezelf en voor je gezin. Annelies, zo doorgaan!


Kindertolkconsult (moeder)

Ik ben doorverwezen via een gastouderbureau. Ik heb alles positief ervaren. Ik had er niet echt verwachtingen van, vond het wel heel spannend. De eerste keer dat ik er was is er veel duidelijk geworden. Ook heb ik alles positief een plekje  kunnen geven. Ik ga op een hele andere manier naar mezelf kijken en dat is soms ook wel nodig. Ik vind het echt super dat het gewerkt heeft :)!


ZZP-Starterspakket

Bij mij ligt de nadruk vooral op het coachen van het persoonlijk stukje. Als startende ondernemer komt er ontzettend veel op je af, niet alleen qua organisatie, maar ook het persoonlijk stukje. Je gaat nadenken over je eigen handelen en wat je graag wilt uitstralen naar de hulpvragers. Met het ZZP-pakket krijg je ook hierbij begeleiding en sta je niet alleen. Door de gesprekken heb ik steeds meer inzicht gekregen in mezelf en wat mijn kwaliteiten zijn maar ook mijn valkuilen.

Wat ik ontzettend fijn vond om te ervaren is dat je erg veel kunt leren van je valkuilen en verwachtingen. Door hier over te praten en in te oefenen merk je dat je er alleen maar sterker uitkomt en steeds beter weet wat je wel en niet wilt. En dat is te merken in contact met je cliënten, je komt zekerder over als persoon omdat je weet welke kant je op wilt. Bij deze leerervaring heeft Annelies mij gecoacht, wat ik echt als prettig heb ervaren.

Annelies begeleidt je op een erg prettige manier, die ervoor zorgt dat je steeds meer vertrouwen krijgt in jezelf.


Volwassen-coaching (vader)

Eindelijk eens goed mijn hart kunnen luchten tegen die iemand die ook nog eens je tegemoet komt. Dat vond ik erg fijn. In mijn hoofd zat het erg vast en nu ga ik wat anders denken over sommige dingen. Er wordt echt naar je geluisterd in een huiselijke omgeving.


ZZP-StartersPakket

Het is fijn dat het pakket afgestemd kan worden op jouw wensen. Mijn vraag zat o.a. in het administratieve gedeelte van het ondernemerschap. Dit heeft Annelies goed opgepakt en na een middag excel en formule les, heb ik ’s avonds zelf de administratie kunnen doen! Dit was ook wat ik verwacht had bij het ZZP pakket. Het is fijn om iemand naast je te hebben, waardoor je het wiel niet helemaal opnieuw hoeft uit te vinden. Het is mij aangeraden door een voormalig collega. En ik zou het ook zeker aanraden.


Kindertolkconsult (vader)

Ik heb de dienst als erg prettig ervaren en heb veel geleerd over mezelf.


Kindertolkconsult (moeder)

Een zeer intensief traject, maar met een mooi eindresultaat van meer inzicht en rust. Je krijgt verduidelijking van je eigen emoties en daardoor weet je beter wat je wil/kan.


Ouderavond Kinderopvang

Enthousiaste presentatie waaruit duidelijk de liefde voor het vak uit sprak. Interactie met de ouders was levendig. De sfeer was prima en de ouders waren enthousiast, ook na afloop.


Kindertolk-consult (moeder)

Op school van onze zoon was een lezing over kindertolken en dit heeft onze interesse gewekt en zijn heen gegaan, of het zou werken hadden we geen idee maar het kan ook geen kwaad. Nadat we zijn geweest hebben we eigenlijk vrijwel direct vooruitgang geboekt richting onze kinderen en dat is erg prettig we zijn er nog niet maar het begin is er. Het fijne is dat je kind er niet bij hoeft te zijn en dat jezelf er van leert en dit terug geeft naar je kind toe en het heeft effect . ook al sta je er sceptisch tegen over het heeft wel effect, dus das zeker een aanrader bij mensen die er niet in geloven.


Informatie-avond autisme

Een erg leuke interessante leerzame avond van twee enthousiaste meiden die een mooie kijk hebben op het kind en het kind centraal zetten.


Informatie-avond autisme

Een bijzondere energievolle avond, waarbij we hebben geleerd om verder te kijken bij het kind met autisme. Ook waren de praktische tips erg nuttig. Bedankt voor de mooie invulling van deze avond.


Individuele (PGB) begeleiding kind

Wij zijn zeer tevreden met de wijze waarop de ondersteuning gegeven wordt. In het begin moest ik (moeder) wel wennen omdat de ondersteuning op een andere wijze werd/wordt uitgevoerd. Onze dochter was het ook niet gewend op deze manier en keek met regelmaat heel sneu en voelde zich nadien niet erg happy. Na uitleg van P.O.L. en observatie van mijn kant uit begon ik de wijze van hulpverlenen heel goed te vinden en kreeg ik steeds meer waardering. Nadat ik dit ook uitgelegd en besproken had aan/met onze dochter werd het voor haar veel duidelijker en nu accepteert zij de wijze van ondersteuning. Kan alleen maar lovend zijn over de wijze van begeleiding en ondersteuning. Ps. Ook onze zoon met verschillende psychiatrische problemen voelt zich op zijn gemak en is helemaal zichzelf bij de begeleidster. Dit is noemenswaardig omdat hij dat lang niet bij iedereen heeft.


Ouderavond

10-9-2014: “Interessante avond met een moment van bewustwording. Het was boven verwachting.” “Het laat je even weer bewust worden van alles en iedereen om je heen” “Voor iedereen kan dit een inspiratie zijn tot iets moois” “Het was een positieve avond. Prettig om naar te luisteren” “Ik ging heel open naar de informatieavond toe, een beetje afwachtend. Vond het heel leuk om informatie te krijgen en eigenlijk is zo’n avond te kort”


ZZP-starterspakket

15-8-2014: Enerzijds voelde de dienst als een soort ‘stagebegeleider – stagiaire’ aan, omdat ik met al mijn vragen bij POL terug kwam. Maar anderzijds had ik zonder hulp en begeleiding nooit de stap gezet (of volgehouden) om mijn eigen bedrijf op te starten. Er komt namelijk altijd meer bij kijken. Het is fijn om andere zzp’ers om je heen te hebben die in dezelfde situatie hebben gezeten, maar ook in hetzelfde beroep werkzaam zijn. Hierdoor krijg ik het idee er niet alleen voor te staan, maar ondanks een eenmanszaak te hebben toch samen te werken met anderen. Ik hoop dat er nog meer mensen zich zullen toevoegen aan het zzp- team!


Kindertolkconsult

Annelies, ik  heb jou als Kindertolk therapeut als vriendelijk, rustig en professioneel ervaren. Ik zal deze dienst zeker aanraden aan vrienden en familie…..het is voor iedereen een aanrader om een keer goed naar zichzelf te kijken


Kindertolkconsult

Ik heb de dienst als heel respectvol en waardevol ervaren. Heel openminded ben ik begonnen aan de sessies. Verwachtingen heb ik bewust niet gehad, wat ik wel belangrijk vond is om een klik te voelen met Annelies. Voor mij was dat nodig om me open te kunnen stellen. Het gevolg was dat ik met een ander perspectief naar mijn kinderen kan kijken en redelijk eenvoudig gedragspatronen van mijzelf kon wijzigen. Ten gevolge hiervan kon ik beter stress situaties omdraaien naar minder belastende situaties. Gaande weg ontdekte ik de spontaniteit weer in mezelf en gaf ik mezelf ruimte om met MIJ op een leuke manier bezig te zijn. Erg waardevol voor mij en mijn kinderen


Kindertolkconsult

Het heeft mij nog meer bewuster gemaakt van de rol als moeder die je hebt: onbewust en bewust


Kindertolkconsult

Het ging op dat moment helemaal niet goed met mijn dochter. Dit was voor mij een laagdrempelige manier om hulp te zoeken. Ik verwachte een stuk hulp en ondersteuning. Het luchtte mij persoonlijk al enorm op om mijn verhaal aan iemand te vertellen die niet “gekleurd” was. Iemand die onafhankelijk in het verhaal stond en mij tips en tools zou geven. Ik ben zeer tevreden. Mijn dochter is een stuk gelukkiger, tevredener en ik zeer zeker ook. Mensen, als jullie “problemen” hebben met je kind of met jezelf, ga dan naar POL.  Annelies “leest” je, en koppelt dit goed terug. Hier kun je wat mee! Het heeft mij persoonlijk erg goed gedaan. Ik sta nu een stuk positiever in het leven, evenals mijn dochter!


Volwassen-coaching

Ik ben heel tevreden, wordt gericht gewerkt. Er wordt goed gewerkt aan het probleem. Er is volop de aandacht en je kan altijd mailen als er wat is.


Kindertolk-consult

P.O.L. heeft aan mijn verwachtingen voldaan, omdat het sinds die tijd beter gaat met mijn kind. Ik denk dat het iedereen kan helpen.


Kindertolk-consult

Ik probeerde zo min mogelijk van te voren te bedenken wat ik kon verwachten, zodat ik onbevangen het gesprek in zou gaan, maar ik had natuurlijk toch wel iets bedacht. Ik verwachtte dat ik zou horen wat  mijn dochter me probeerde te vertellen, bijvoorbeeld: Mijn dochter doet dit en daarmee bedoelt ze dat.  Annelies vertelde meer wat ik mezelf vertelde, vertaald uit de gedragingen van mijn dochter. Dat was dus anders dan ik had verwacht, maar niet negatief. Het gesprek was namelijk wel mooi!


ZZP-starterspakket

Ik ‘verwachtte’ een helpende hand bij mijn ontwikkeling als startende ondernemer/ professional. P.O.L. heeft me door het beginproces gestuurd door advies te  geven, vragen te stellen, vragen te beantwoorden, feedback te geven. Ik zou P.O.L. aanraden bij vrienden, familie en collega’s die van plan zijn hetzelfde te doen als ik. P.O.L. is goed, professioneel, betrouwbaar (en ook nog eens heel gezellig).


Opvoedadvies via email-consult

Erg betrokken en professionele houding


Onderwijsondersteuning

Annelies laat zien veel kwaliteiten in huis te hebben die de school goed hebben ondersteund. Annelies laat zien erg betrokken te zijn, kan goed luisteren en raad geven maar ook heeft zij veel kennis in huis en is creatief in het bedenken van oplossingen.