Ons team

Annelies: Eigenaar P.O.L.

Annelies is sinds 2013 eigenaar van P.O.L. Pedagoog op Locatie. Ze is binnen haar bedrijf werkzaam als pedagoge, thuisbegeleider, kindertolk ® en volwassen-coach. Ze werkt bij gezinnen, scholen en instellingen op locatie, maar is tevens werkzaam in haar eigen praktijk.

“Het is een prachtig geschenk om mensen (jong en oud) een duwtje in de goede richting te geven. Ik werk graag met kinderen. Het werken met kinderen brengt namelijk elke keer weer vele leerzame en plezierige momenten met zich mee. Het is prachtig om samen te kijken waar de kwaliteiten en talenten van het kind liggen. Ook werk ik graag met volwassenen (met of zonder kinderen). Aan de hand van eigen proces opdrachten help ik volwassenen bewuster te worden van hun eigen innerlijke processen, waardoor ze het kind in hun zelf weer kunnen voelen en ervaren. Met de methode Presentchild®  mag ik ouders laten inzien wat hun kind met zijn (probleem)gedrag/ziekte de ouder wil aanreiken. Dit is een prachtige en liefdevolle methode waar eigenlijk elke pedagoog, kinderpsycholoog mee zou moeten werken. “

Annelies is een jonge enthousiaste vrouw die het fijn vindt positieve bruggen te slaan binnen in mensen, instellingen en scholen. Ze is al meer dan 10 jaar werkzaam in de pedagogische zorgsector en leert hier elke dag weer van de  ouders, kinderen, collega’s met wie ze samenwerkt. Voor meer informatie kan je mailen met annelies@pedagoogoplocatie.nl.

Samen Sterk Zorg

P.O.L. is aangesloten bij het Samen Sterk Zorg. Een ondernemersplatform voor ZZPers werkzaam in de zorg. Samen Sterk Zorg heeft Teams door heel Nederland met veel verschillende zorgverleners: Maatschappelijke werkers, (Ortho)Pedagogen, Hoogbegaafheidstrainer, Ouderen Zorg, Onderwijsdeskundigen, Kindertolken, Mindfulness en Massage etc.

www.samensterkzorg.nl