Voor wie?

Heb je als school tijdelijk pedagogische handen te kort? Of wil je als instelling dat er een professionele opvoedkundige naar jullie beleidsplan kijkt? Wil je graag voor een langere periode een gespecialiseerde leerkracht zorg/pedagoog op school? Of moet er een nieuw dossiersysteem aangelegd worden? Wil je een nieuwe school/instelling starten? Neem dan contact op met ons team. Wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen:

Beschrijving dienst

  • School: De pedagoog/onderwijsdeskundige kan de school (tijdelijk) ondersteunen op vele gebieden, zoals het individueel begeleiden van leerlingen, het functioneren als klassenassistent bij grote klassen, kinderen testen en toetsen (géén intelligentietesten) of ondersteuning bieden aan de interne begeleider, remedial teachter of (ortho)pedagoog. Het voordeel van deze dienst is dat jullie als school zelf kunnen bepalen wanneer en voor hoe lang de pedagoog ondersteuning biedt. De pedagoog kan bijvoorbeeld  2 uur in de week voor een langere periode worden ingehuurd; of meerdere malen in het jaar tijdens verschillende periodes (bijvoorbeeld tijdens alle drukkere periodes); of wanneer de school éénmalig, kort en intensief pedagogische ondersteuning nodig is. De school krijgt geen werknemer in dienst, waardoor er geen loonheffing hoeft worden ingehouden en af te dragen. Op deze manier kan de school kosten besparen.
  • (Jeugd)Zorginstelling: Ook hier kan de pedagoog ondersteuning geven op vele gebieden, zoals het adviseren op het beleidsniveau, individuele zorg verlenen aan cliënten en ondersteuning bieden aan professionals. Het voordeel van deze dienst is dat je als instelling zelf kan bepalen wanneer en voor hoe lang de pedagoog ondersteuning biedt. Je kunt bijvoorbeeld de pedagoog 2 uur in de week voor een langere periode inhuren; of meerdere malen in het jaar tijdens verschillende periodes; of dat je éénmalig, kort en intensief pedagogische ondersteuning nodig bent. De instelling krijgt geen werknemer in dienst, waardoor er geen loonheffing hoeft worden ingehouden en af te dragen. Op deze manier kunnen jullie kosten besparen.

Tarieven

Het tarief is afhankelijk van de werkzaamheden, tijdsduur en onkosten.

Vragen over deze dienst? Neem contact op met mij of met één van mijn collega's via info@pedagoogoplocatie.nl of via 06 33 78 20 61